WORKSHOP “EEN ANDERE KIJK OP STRESS en TRAUMA"

Met veel plezier hebben wij - Maria van Genugten en Paula van Genugten - dit voorjaar een aantal keer de workshop “een andere kijk op stress en trauma” gegeven. Vanwege de enthousiaste reacties geven we op 9 oktober 2019 een vervolgbijeenkomst.

Wij beginnen met een korte samenvatting van wat we vorige keer besproken hebben. Vervolgens zullen we de theorie verder uitdiepen aan de hand van praktisch bruikbare schema’s. Schema’s waarin meer helderheid wordt verkregen over de invloed van stress en trauma op het hormoonsysteem, op het zenuwstelsel en op het algehele welbevinden. Daarna laten we aan de hand van praktijkvoorbeelden zien en ervaren wat een lichaamsgerichte benadering kan betekenen bij spanningsklachten.
Je kunt je eigen casuïstiek inbrengen en uiteraard is er alle tijd voor het stellen van vragen.
We sluiten af met enkele oefeningen die je voor jezelf of in je praktijk kunt gebruiken om bewust te worden van spanningen in het lichaam en deze op te lossen.

“In de praktijk worden we steeds vaker gevraagd om ons licht te laten schijnen over cliënten en hun problematiek die vastlopen binnen hun werk of privé, waarbij de gangbare benadering om een aanvulling vraagt. Graag kijken we of wij met onze benadering ook jou een stukje verder kunnen helpen”.

Deze workshop wordt aangeboden aan deelnemers van één van de vorige workshops of mensen die al enigszins bekend zijn met de lichaamsgerichte benadering van spanningsklachten.

Datum: woensdag 9 oktober
Locatie: De Boerderij, Pastoor Hordijkstraat 5, Rosmalen (gratis parkeren achter De Boerderij)
Kosten: € 25,-
De workshop duurt van 19.30 - 21:30 uur (inloop vanaf 19.00 uur met thee en koffie).

maria en paula van genugtenMaria van Genugten: www.mariavangenugten.nl

Paula van Genugten: www.osteopathiehouten.nl

Aanmelden via e-mail :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na aanmelding krijg je een definitieve bevestiging en het rekeningnummer voor betaling.

 

 

Zaltbommel

Korte Steigerstraat 12B
5301 CE Zaltbommel

Bel : 0628802775

Rosmalen

Gezondheidscentrum Rosmalen Centraal
Dorpsstraat 52B
5241 ED Rosmalen

Bel : 0628802775

Maria van Genugten- Praktijk voor oplossingsgerichte therapie EFT, EMDR, ADD  STRESS EN TRAUMA en hulpverlening aan boeren Agrariërs en traumaverwerking EFT en EMDR