Web
Analytics

WORKSHOP “EEN ANDERE KIJK OP STRESS en TRAUMA"

Met veel plezier hebben wij - Maria van Genugten en Paula van Genugten- in januari in Den Bosch de workshop “een andere kijk op stress en trauma” gegeven. Vanwege de enthousiaste reacties én de aanvragen die we daarna hebben gekregen geven we in het voorjaar deze workshop nog enkele keren, zowel in Den Bosch als in Rosmalen. De eerstvolgende keer is op 10 april 2019 in Rosmalen.

Wij beginnen met uitleg over het ontstaan van stress en trauma. Daarna laten we deelnemers meekijken in onze manier van werken en diepen we veel voorkomende klachten uit. Uiteraard is er alle tijd voor het stellen van vragen.

Maria is sociaal psychiatrisch verpleegkundige en traumatherapeut en werkt volgens de oplossingsgerichte methodiek. Zij past EMDR en EFT toe in de behandeling, om trauma’s te verwerken.

Paula is van oorsprong fysiotherapeut, en sinds 2004 osteopaat. Daarnaast heeft zij de opleiding Somatic Experiencing gevolgd tot lichaamsgericht traumatherapeut. Zij neemt het lichaam als uitgangspunt om spanningen op te sporen en te verhelpen.

“Samen zijn we steeds meer overtuigd dat lichaamsgericht werken een belangrijke aanvulling is op gesprekstherapie. We hebben ieder onze methodes om spanningen en trauma's op te sporen en op te ruimen. Daar willen wij graag meer over vertellen en laten ervaren."

Data en locaties:
Woensdag 10 april: De Boerderij, Pastoor Hordijkstraat 5, Rosmalen. (gratis parkeren achter de boerderij)
Woensdag 24 april: cultureel centrum Muzerije Hinthamerstraat 74, Den Bosch (parkeren in parkeergarage St Josephstraat 1b)
Donderdag 13 juni: De Boerderij, Rosmalen

Kosten: € 10,-
De workshop duurt van 19.30 - 21:30 uur (inloop vanaf 19.00 uur met thee en koffie).

Aanmelden via e-mail :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef bij aanmelding aan welke datum je voorkeur heeft, en wat je tweede mogelijkheid is. We gaan ons best doen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.
Je krijgt daarna een definitieve bevestiging en het rekeningnummer voor betaling.

maria en paula van genugten

 

Zaltbommel

Korte Steigerstraat 12B
5301 CE Zaltbommel

Bel : 0628802775

Rosmalen

Gezondheidscentrum Rosmalen Centraal
Dorpsstraat 52B
5241 ED Rosmalen

Bel : 0628802775