Tot september heb ik geen ruimte voor nieuwe patiënten. Door de enorme drukte kan ik helaas géén uitzonderingen maken om de wachttijd te verkorten.
Als je specifieke behandeling met EFT in gedachten hebt, adviseer ik je de site www.novet.nl te bezoeken.
Er zijn verschillende therapeuten aangesloten die ook online behandelingen aanbieden.

Als je een aanmeldformulier invult, wordt daar nu niet op geantwoord. 

OPLOSSINGSGERICHTE THERAPIE

Oplossingsgerichte therapie kenmerkt zich vooral door het werken met de mogelijkheden en vaardigheden die cliënten hebben, en is sterk gericht op (het verbeteren van) het hier en nu en de toekomst. Gebeurtenissen uit het verleden komen enkel aan bod als die zinvol zijn bij het vinden van oplossingen voor de huidige problemen.

Over het algemeen wordt deze manier van werken als heel steunend maar ook inzicht gevend ervaren. Na een paar gesprekken weet je vaak al wel welke stappen je weer kunt zetten op weg naar het doel wat je wilt bereiken. Het aantal gesprekken wat nodig is, is daardoor ook vaak beperkt. We maken samen een behandelplan en de doelen, waar jij aan wilt werken worden de leidraad voor de behandeling.
Oplossingsgerichte therapie is geschikt voor alle leeftijdscategorieën. Ik werk zowel met jongeren, adolescenten, volwassenen en ouderen.

Zaltbommel

Korte Steigerstraat 12B
5301 CE Zaltbommel

Bel : 0628802775

Rosmalen

Gezondheidscentrum Rosmalen Centraal
Dorpsstraat 52B
5241 ED Rosmalen

Bel : 0628802775

Maria van Genugten- Praktijk voor oplossingsgerichte therapie EFT, EMDR, ADD  STRESS EN TRAUMA en hulpverlening aan boeren Agrariërs en traumaverwerking EFT en EMDR